Have a question? Give us a call: +8617715256886

Tentang Kami

Nanjing Tongchang Lingkungan Tech Co., Ltd. diadegkeun dina 2018, lokasina di Nanjing, Propinsi JiangSu, nu aya di Shanghai Ékonomi Circle.Usaha utama kami nyaéta produksi sareng penjualan alat-alat purifikasi hawa sareng cai sareng asesoris anu ngadukung.

Salaku perusahaan téknologi tinggi anu ngembang gancang, Tongchang ngahontal seueur sertipikat anu diaudit ku SGS, BV sareng UL.Dumasar kana ranté suplai hulu sareng hilir anu kuat di daérah Nanjing, dilengkepan ku tim penjualan internasional sareng fasilitas produksi sareng uji kelas dunya, Tongchang parantos kabuktosan gaduh reputasi anu saé dina prosés ngembangkeun pasar internasional sareng domestik.Pasar utama kami aya di Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa sareng Asia jsb.

Tim pangadeg Tongchang asalna ti Universitas Cina Akademi Élmu, Universitas Sichuan, Institut Téknologi Beijing, jsb. Aranjeunna gaduh pangalaman anu beunghar dina manajemén sareng pamekaran perusahaan.Tim pangadegna gaduh pamahaman anu jero ngeunaan téknologi anu aya hubunganana sareng pamurnian hawa sareng kaayaan industri, sareng gaduh présipitasi anu jero dina pamasaran, branding, sareng pembiayaan.

Dina prosés ngembangkeun kontinyu, Tongchang geus kabentuk dua businesses- industri-grade hawa sarta elemen filter purifikasi cai sarta home portable equipments purifikasi hawa jeung asesoris ngarojong inti maranéhanana.

TongChang salawasna tetep Pace jeung kali tur tetep keur kalibet dina karya R&D, sarta nawarkeun jasa OEM, ODM na OBM pikeun klien.Tim téknis kami saé dina metode tés sareng standar saringan di AS sareng di Éropa.Ku gawé bareng tim R&D ngarah domestik jeung mancanagara, TongChang ngamekarkeun sababaraha patén-patén teknis.Kami dipeunteun salaku "perusahaan téknologi tinggi" ku pamaréntah dina 2020.

Kalayan produk kualitas luhur, palayanan anu saé sareng pangalaman anu beunghar, Tongchang yakin dina damel sareng klien pikeun kéngingkeun kaunggulan kalapa dina sagala rupa pasar.

Tingali maju ka ngadegkeun gawé babarengan jangka panjang sareng anjeun.

Tur Pabrik

pabrik
pabrik2
pabrik1
pabrik5
pabrik3
pabrik4

Sertipikat

  • sertifikasi1
  • sertifikasi3
  • sertifikasi5
  • sertifikasi7